Keeps saying I'm wrong while I'm not

It keeps telling me that my answers are wrong, even when they’re right. This happens exclusively in typing questions with more than one word answers.

Hi @franciscoaraujo02051 :slight_smile:

I looked at the sentence in the Japanese 1 (no script), and the answer is:
īe, kekkō desu = no, thank you [Figura 1]

Maybe you were thinking about the Japanese 0 (NEW VERSION) response:
けっこうです = no, thank you [Figura 2]

The Japanese 1 (no script) is in line with the Japanese 1 - OLD VERSION [Figura 3], but in the NEW VERSION (implemented from late 2018 to early 2019), the response has been shortened.

= = = = = =
Figura 1: Japanese 1 (no script)

= = = = = =
Figura 2: Japanese 0

= = = = = =
Figura 3: Japanese 1 - OLD VERSION

3 Likes

H @Milamy , thanks for responding!
I tried responding with “īe, kekkō desu”, and it gave me the same problem.

Also, the same problem happens with many other phrases it asks me to type… onegai-shimasu, yame-te kudasai to name a couple.

2 Likes

I’d suggest you try to turn off the beta in your → learning settings (“Turn on Memrise Lab experiments”) and then verify as to whether the problem still exists.

If the problem is gone without the beta, post to this thread here:

1 Like

Hi, we’re aware of this issue and hope to have it fixed asap (internal code WEBSITE-2859). In the meanwhile, please do try turning off Alpha and Beta to see if it fixes it. :slightly_smiling_face:

Thanks for your patience.

Best,
A.

2 Likes