Ignore words and save function suddenly stopped working

I can click on words to ignore or not but when I click on save it won’t ignore any. This happens even with levels with some words already ignored. Click on the ignore and any existing ignored words become unignored when the save button is clicked.
It worked earlier today and has just stopped.
Using a chrome browser.
I was doing Italian GCSE course but have tried with another course and the same thing happens.

4 Likes

Hi @memrisesupport,

I’m seeing the same issue - I’m guessing this is an accidental change?

If so, I think it would be worth fixing.

1 Like

The same for me, I was just going to start a thread about it. I use this feature a lot, so I hope it’s just a temporary bug?

1 Like

The ignore function works for me, but not if I ignore a word while I’m inside a session. Then the word will keep appearing until the session has been completed, then never appear again.

The way I remember it worked was that if you ignored a word inside a session, it would immediately disappear and not re-appear, even inside the same learning session.

It should be made to work that way again. It’s so painful having to put up with the word until the end of the session.

1 Like

How do you ignore a word inside a session?

Yes, but it used to hide the word immediately, instead of having to wait until the end of the session.

So does the memrize staff read this, or do we have to report about the error somewhere else? Because the problem is still there…

Hi - Out of curiosity are you using the same browser? And have you revisited a level with ignored words, tried to ignore another and saved and they have all remained ignored?

1 Like

Hi everyone,

Thanks for reporting this issue. I’ve raised this for our developers (WEBSITE-2885). We will take a look into this as soon as possible, and I’ll update on this thread once we have rolled out a fix for it.

Thank you for your patience.

4 Likes

Thank you Chris.

1 Like

Thanks from me as well - I have the same problem: the ignore and save function suddenly does not work (I’m using a Firefox browser)

1 Like

Yes, thank you.

1 Like

Hi everyone,

Thanks again for your patience. We’ve just rolled out a fix for this, so please let me know if you still encounter any issues.

5 Likes

Hi Chris, Just tested it out and it is working fine for me now. Thanks!

2 Likes

Yes, it’s working fine now, thank you!

1 Like