Can't add audio anymore

Hi!

Since yesterday, I cannot I audio anymore in my course. When I load a file, the “load” button disappear and no audio is uploaded. I tried with Firefox and Chromium.

It was working fine the day before yesterday

Florian

Jup. This (Not allowing course editing) bug is currently going on.

I saw this thread, but it didn’t look like the same issue. I can add and remove new words, my problem is only with the audio

Hi,

the same here. Still. Is any of developers here?
Could you please, review the issue with https://www.memrise.com/ajax/thing/cell/upload_file/
Thanks in advance.

I have the same problem

It seems to be fixed now

Confirm. Works on my end.

Tested, works on my end (now).

1 Like

This problem was fixed alongside

If this issue still occurs, please let me know and I’ll give the web team a nudge.

1 Like

Hi, I’m having the same issue. I can’t record, it says I don’t have flash even after installing, and I can’t upload either - the button just disappears after I have selected my file. Does anyone have any solutions? Thank you!

Hi @sunonmyside,

The team is working on a fix for this bug which we hope will be with our users very soon :slight_smile:

In the meantime, are you able to pre-record the audio as an mp3 file and upload it?

I hope this helps.

Best wishes,
Memrise team.

7 Likes

Hi @MemriseSupport , the basic process of uploading mp3 files has a relatively new bug, and now works less efficiently than before.

For each item, before uploading, we see (as before)

" Upload Record no audio file v "

After uploading, we see (and this is new):

" Record no audio file v ",

and it is not possible to check that the audio has been correctly uploaded or to immediately add an additional audio file (this is the new bug).

However, by going out of Editing mode, then re-entering Editing mode we correctly see:

" Upload Record 1 file v "

and we can now click to check the audio was uploaded correctly and, if required, we can go through the process again to add an additional mp3 file.

Thank you for looking at this. (Using Google Chrome on a Windows 10 laptop).

Hi @MemriseSupport, the bug has been fixed - thanks for that.

Although it’s definitely not a show-stopper, there is a new pop-up that comes up during the audio upload process. You’re probably fully aware of this, but I thought I’d let you know just in case.

1 Like