Android bugs

Added #26:

So far this has happened on two Samsung S10 and a Huawei M10.
See also this post:

2 Likes

Noticed this, too. It happened in a course, which I was previewing, so I thought those things were related.

By the way, there’s a settings bug missing in your list. After login you need to select number of words in learning sessions several times before app will remember it.

1 Like

Good catch! I’ll add that as #27.

@Olaf.Rabbachin Bug #6 (Courses that have been completed show as incomplete) has been fixed in the last update. Could you check it out on your device?

2 Likes

Yep, the bug seems to be gone - I’ve updated the posting.

1 Like

A new (minor) bug I saw today: the level is wrong. My current level should show a 16 and it should read “bis Rang 17” / “to level 17” (added as #28):

image

Hmm. It’s back to normal now. Does anyone else still have the problem?

I have heard of this issue but it is very intermittent. We suspect it has got something to do with not being able to download that data when the page is presented but when it does collect the data, and eventually the page refreshes, it shows correctly. quite difficult to reproduce but if you find a consistent way, we would like to know!

6 Likes

I saw it some time ago, it was reported somewhere (incorrect level after the start of the app). Now it works fine.

yup, that would work with our suspicions

5 Likes

by the way, Downloading large courses (issue #3) should be fixed

5 Likes

You’re right, cheers for the heads up!

1 Like

Thanks for fixing “red wave thing”, this way it’s more convenient.

1 Like

#23 We have fixed all (the ones we know of) issues related to dark mode. now Additional info, grammar text, attributes but also when you use markdown in additional info (that took us a long time to figure out it was markdown text!) should show with better contrast.

Edit: sorry I originally mentioned #27 but it was #23

5 Likes

Thanks, Jesus! I’ve amended the original posting to reflect this. That is, the only bug I related to the ones mentioned by you was #23. That said, can’t quote on the other ones reg. whether or not this has been fixed. I can, however, see additional information now when tapping the :heavy_plus_sign:-icon.

1 Like
  1. Add. info bug is fixed
  2. There’s still white blocks in mems section
  3. Announcements (for example, when you want to leave a session) have white background

thanks!

on 2 and 3 Could you please add screenshots? We can target those for sure

5 Likes

2 Likes

@JBorrego Here’s another one.

Besides, can’t start classic review sessions in many community courses - tried five courses, three of them show this error.

1 Like

Thank you! I will raise these. I am not sure how they will look like or if they will change as specially the messages are alerts for confirmation but perhaps could be less dramatic to the eye in a slightly different (and darker) color

5 Likes